JellyPages.com

^iklan^

Friday, July 01, 2011

~3rd Giveaway - Passport Holder~

Assalamualaikum semua..

Hepiii friday yea..
Ni nak tunjuk kat korang 2 pic hasil kraf yang terAMATla chantekss..:D
Naaa...

PASSPORT HOLDER
chantek kann??

Sebenarnye...ni first time I nak join segmen giveaway cenggini..
Tarikh tutup die sampai 2 Julai 2011 tau!So, dun miss it, yea!
Giveaway ni dibuat oleh seorang pereka seni kraftangan yang chantek² hasilnye..:)
If korang pun nak try nasib, klik jek kat page Feltralicious ni.
Syarat² yang korang kene ikut pun da siap sedia kat page die tu.Tinggal korang follow jek!:p
Manela tau kannn...Untung nasib korang dapat satu passport holder nih.hi3.(kalu nak dua,kene belila 1 lg dr cikpuan Feltralicious ni..kih3)
Untung nasib I, dapatla 1 nanti.Takdela I mengigau mencari passport yang slalu lupe tempat letak macam kat Bandung aritu.hi3

Ok, selamat sertai bersama² eh!

Babai..:))

4 comments:

アヌム ちゃん said...

gudlak ye..nmpk comel je holder tu..huhu

nuRuL said...

tenkiu dear..:))

sbb comella rase nak jek!

try dulu yang free ni..kih3

munna said...

waaaa....slmt berGA ye...goodluck^^

nuRuL said...

tenkiu munna..:))