JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, July 06, 2011

~map to Floria 2011~

Alahaiii...terlupe plaks tadi nak kasi map kat event di Putrajaya weekend nih.
MAP nih khas untuk yang kadang² jenguk ke Putrajaya ni,kot²la terlupe jalan mane yang perlu lalu untuk sampai ke Presint 2.
Almaklumla kannn...jalan kat Putrajaya ni ada jugak yang bole buat orang keliru.
Kat signboard tu ditulisnye ke tempat sekian² tapiiii..omakkaaiiiii...punyela lame & banyak tempat plaks nak kene tawaf sebelum sampai ke tempat yang dituju.
Padahal ade lagi yang lebih jimat mase & yang penting jimat minyak.he².Minyak kann mahal sekarang nih.kih²motip sangatla!
Jadinye, korang tengokla btl² map tu before datang sini.
Ni I gugel dari Perbadanan Putrajaya jek!harapkan ehsan die jela bagi map yang betul.:D

Ok, selamat datang ke Putrajaya.:))

6 comments:

aizamia3 said...

masuk Putrajaya memang ai fail..

saiazuan said...

pening wo jln kt putrajaya..aritu msk pusing2 kt tmpat sama je..hahahaha

mark dan google
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/mark-zuckerberg-dan-google.html

nuRuL said...

aizamia3:jgn kate u.i yang duk kat dalam ni pun kdg² jd pening nak pilih route if nak g mane².yela kann.kite nak cepat so mestila nk pilih route yang paling dekat kan.:))

nuRuL said...

saiazuan:moral of the story, kena study dulu jln kat cni sblm datang.take note jln² yang penting & landmark.insyaallah,xtawaf 3,4 kali tempat yang sama.he³

sham said...

huhuhu... mmg tak kose laa kalo gi putrajaya sorg2... mesti bwk cik GPS...

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

nuRuL said...

sham:cik GPS yer?he²