JellyPages.com

^iklan^

Friday, July 15, 2011

~blogku belum popular~


Haaaa...Assalamualaikum semua..
Hampir seminggu tak update belog ni sebab agak sibuk sikit hidup ni pada minggu ni.:))
Maafla yerrr...banyak sangat hal yang perlu diuruskan.;p
Soooo...arini bos pun da g miting, sempatla nak jengah-jenguk belog I ni.:D
Mule² bukak belog terus nampak Cik Lulu buat segmen ni.
Ermmm...I rase cam menarik gak & sesuai sangatla dgn belog I yang baru² nak panas ni.kih³
Segmennye..alahai....belogku belum fofular..hi³
Untuk belog I ni,memangla xfofular pon. Kengkawan pon tak ramai lagi.
Tapi I sedar, semua tu sebab kadang² belog ni jarang update.
Tu yang buat orang malas nak jenguk sini.
Kadang² I jadi tak mahir nak susun mase seharian I.
Ada orang yang even sibuk sangat pun dia seharian, tetap ada masa nak update belog..haa..I mmg salute dgn u oll yang camtu.Pasni I kene berguru dgn u ollla npknye..:))

Jadinyeee...dengan join segmen² cengginila dapat meramaikan kawan² I di dunia maya ini.
Jumla kawan³ yang nak belog jadi femes, nak ramai kengkawan yang jd pengikut setia...jum kite join segmen Cik Lulu ni oke!
Sila klik kat header Cik Lulu atas nung!:))

Babai..:))

p/s:korangggg..ade tak yang teringin ke..mengidam ke..nak mkn kek lapis Sarawak?My SIL yang buatkan.I tlg announce jek kat kawan² I.Harga amat berpatutan oke!Da dapat picca kek³ tu, I upload ea.Korang rajin²la jenguk lagi page ni if nak tgk camne kek tu.:))Tenkiu.

6 comments:

bexraz said...

jom terjah..

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

hite me back k...dnt forget...

et said...

et dtg cari kenalan

salam kenal

norhatizahmohamed said...

hello hello (:

Ms. Anne said...

singgah...

saya pun tak pupular gak..

Segmen: Blogku Belum Popular

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

Fara said...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..n follow u..jom follow ku jgk yer..