JellyPages.com

^iklan^

Friday, July 08, 2011

~Jom Blogwalking Ramai-Ramai!~

Assalamualaikum..

Salam petang Jumaat yerr..
Dah nak balik ni harus I setelkan keje awal² lagi.
Sebabnyerr??Mood wikend sudah datang..kih²
Sementara tunggu jam 5pm berdetik, I sempatla BW dan terjumpe segmen daripada Cik Bunny nih.

Ini merupakan segmen kedua Cik Bunny (if i'm not mistaken) dan diberi name 'Jom blogwalking ramai-ramai'.:))
For me, segmen sebegini dapat memberi peluang kepada para blogger untuk saling bertukar² link masing² dan secara tidak langsung dapat eratkan hubungan sesama blogger lagi.
So, dengan itu I memang nak join sangat² segmen camni sebab I kan blo
gger baru belajar.(tgkla header pun tak sempat nak buat baru lagi..hu³)
Dengan meninjau² di blog rakan² yang lain, dapatla
jugak I belajar ape² yang baik dari dorang.
Oke.Sekian, terima kasih.:D

Babai..

p/s:jumla sesame kite join segmen Cik Bunny tu.Klik je kat SINI untuk syarat²nye.:))

3 comments:

iedaurora said...

blogwalking & trus follow....

III bDkNaKaL III said...

i pun join jgk!hihi

Cik Bell said...

blogwalking yer ^_^

salam perkenalan n follow u ;)