JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, July 06, 2011

~bunga² chanteksss!~

Assalamualaikum semuaa...

Selamat hari Rabu yerrr...hik³
Dah tak sabar membilang ari Jumaat pulakk..:D
Agak lama mendiamkan diri tanpa sebarang update.

Maaf banyak³ taw!
Banyak urusan keje & jugak personal matters yang perlu diselesaikan dnegan kadar segera.
Tu pasalla belog ni cam terbiar jek!:'(
Tapiii..I sempat jugak jenguk belog kesayangan ni tetiap hari taw!!
Cume sempat reply comment kengkawan yang sudi singgah jek.
Nak mengarangnye memang tak sempat sangat².hu³
Sekali lagi cinta yerr...oooppppsss.....
Sekali lagi maaf dipinta kepada kengkawan yang datang tapi xde entri baru..T____T

Errmmm....idea belum mari sangatla lagi nak berceritera ni..hu³
Cume ingin berkongsi info kat korang jela eh wat masa ni.
Hujung minggu ni, orang bukan saje sibuk pasal BERSIH tu jek!
Tapi kat Putrajaya nih memang ceria sangat³ dengan himpunan bunga ros yang pelbagai warna dan saiz.

Bertemakan "Ros Untuk Selamanya", Floria 2011 akan mempertontonkan koleksi terbesar bunga ros yang pernah dipamerkan di Malaysia dalam suasana taman.


Sedikit promo oke tentang event itu..:))

FESTIVAL BUNGA DAN TAMAN PUTRAJAYA 2011
Tarikh: 9 - 17 Julai 2011

Tempat: Pesisiran Tasik, Presint 2, Putrajaya

Tema: Ros Untuk Selamanya

Waktu Buka:
9 pagi-10 malam (Isnin-Khamis)
9 pagi-12 tengah malam (Jumaat-Ahad)

Dan yang pentingnya masuk adalah PERCUMA oke!!:D

* So, marila bersama² kita datang meramaikan acara ini yer.
Dapat tenangkan fikiran.Cuci² mate sendiri.Ouucchhh...sangat³ heaven ok!
Tapi I kene tangguhkan dulu niat untuk pegi sana hujung minggu ni.:'((


Terima kasih..

Babai..::))

6 comments:

ary anwari said...

nak bunga 1..hhehhe..:)

cik najihah said...

singgah dari blog irene :)

nuRuL said...

ary anwari:bole je.nak banyak³ pun xkesah.kat tepi² jalan kan banyak jugak bunga cantek² yang Majlis Perbandaran punyer.petik jek yang tu.hi³

nuRuL said...

cik najihah:tenkiu yer..t i jenguk u punyer belog plak,k.:))

ary anwari said...

hehhe...t kene saman lak dengan majlis perbandaran:P

nuRuL said...

ary anwari:olosss..kate nak 1 je kan??setakat 1 tu,dorang pon xperasanla bunge ilang.kih².lainla amik sepokok,mmg terang²la npk orang curi bunge..hi³