JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, July 06, 2011

~jadi ke tak ni??~

Assalamualaikum & selamat petang..

hooorraaaayyy!!!!!!!!sekejap lagi sudah mau pulang daa...:D
Dan tambah hooorraaayyy sebabnye dapat update 3 entry pada arini..
Ate..bos meeting memanjang, adala masa terluang sikit tu..:))

Huurrmmmm..BERSIH ni jadi ke tidak eh??
I pon da start konpius ni..T___T
Ooooo..da tak jadi buat perarakan kat Dataran Merdeka kann?
Dengarnye nak buat kat Stadium pulakk kann?
Tapi stadium mane tu belum konpem lagila kot sbb Stadium Merdeka da tolak permohonan pihak penganjur.

I ambil berat sangat pasal BERSIH ni bukan ape pun..
Bukannye suke² nak g join same dorang..
Huiiissshhh!!!!!!Glerla I sebagai penjawat awam nak involve dalam perhimpunan HARAM tu!
Mintak simpang malaikat patpulohpat!hu³

Actually, sebab BERSIH ni nak buat pada 9 Julai 2011 ni, I dah tak dapat nak pegi wedding ex-housemate I.hu³
Eh²..bukannye kawan I tu nak buat wedding die kat Dataran Merdeka pon tapi di Kota Tinggi nun!
I cakap BERSIH jadi puncenye sebab si die kene standby jugak on dat day.
Kan ke Panglima ATM da bersuara yang ATM dah bersiap sedia untuk membantu PDRM andai keadaan sudah tidak dapat dikawal.
So, memang da konpemla bile da standby tu, tak bole pegi mane² tempat yang jauh dari kem.
Katenye, lebih afdal duk dalam kem jek!Tunggu arahan!
Adoyaiiii..abes musnah pelaminku!!eh² bukan pelaminla...plan yang I da buat 2 weeks ago untuk mintak die jd driver I ke sane..:'(

Kesimpulannya, ape pon keputusan BERSIH, either buat perarakan kat Dataran or dalam stadium, pasukan keselamatan ofkos kene standby jugakk!
Berkhidmat Untuk Negara kann??so,inila mase untuk tunjukkan cinta kepada Negara..he³
So, I pulak jangan nak bermimpila g makan nasi minyak kat Kota Tinggi 9 Julai nih!
If mengidam sangat, sila cari kedai² orang Pantai Timur yang jual nasi minyak ni, oke!

Oke, babai..:))

5 comments:

zie_ira said...

huhu , tula ,, sebab ade perhimpunan ni gak ,,mak abah ira x berani nak dtg shah alam,,tkot jadik ape2,,=='

aizamia3 said...

moga perjalanan pergi kerja dan balik kerja lancar dan tidak 'merah'..

nuRuL said...

zie_ira:itula pasal.dgrnye MB Selangor da bg green lite untuk Stadium Shah Alam. Papepon, kite tunggu jela pe citer nanti eh!:))

nuRuL said...

aizamia3:aiza keje mane?dgrnye kL jammed jugak pg td.kat cni pon ade jugak Polis duk thn2 org.tp bkn roadblockla.juz duk kat simpang2.td nasibla ade 2,3 buah kete kat dpn,dahla xkai seatbelt pastu syok pulak amik corner.npk Polis trs kelam kabut capai seatbelt.hu3

Jahidih Saili said...

harap2 xda kejadian buruk berlaku...