JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, July 06, 2011

~adiah kawen!~


Naaa...setelah bertungkus-lumus selama lebih kurang 15mins untuk membalut adiah ni, akhirnye...terhasilla seperti yang ditempek di atas sane..hihihi
Maafla eh if nampak biase jek!I bkn pandai sangat pon nak kreatip2 bagai dalam seni balut adiah ni..:D
Ni pon nasib baek rajin sikit nak wat ala2 cam atas tu.
Kalau tak, main balut terus jek!Takde nak lipat2 bagai pon.:)
Present ni disediakan khas untuk ofismate I yang bakal melangsungkan pernikahan pada 16 Julai 2011 ini.InshaAllah.
Disebabkan I tak dapat attend majlis dia di Jeli nun pada tarikh tersebut, so better I bagi jek present ni kat die sebelum die balik bercuti hujung minggu ni.:))

Oke, babai yerr...:))

p/s:sorila yusri, adiah kecik molek jek!maklumla kan da kire tgh2 bulan ni.hi3.

4 comments:

FasiHaH SupiaN said...

pembalut tuh cantik...dah la pepel...peberet kale.hik3

nuRuL said...

FasiHaH SupiaN:aritu main beli jek wrapping paper tu.xtgk cantik tak.asal ade tulis for wedding jek!ble da balut cam comella pulakss.tenkiu yer.:))

faisal apardi said...

nak senang p je kat customer service...bagi je balut..haha...abis cite..

nuRuL said...

customer service ramai orang duk bratur time tu.baik balut sendiri je!:))