JellyPages.com

^iklan^

Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum semuaaaa....

Fuuhhhh!!!!!!!!penat seyyhhh!!!
Banyak keje sangat!
Sampaikan belog pun da basi isi citer kat dalamnyer...hu3.sian belog ni.tuan die tak konsisten..:)
Arini singgah jap jenguk tetibe tengok abg Ben buat segmen larrr.
So, joinla sbb keje ptg ni da kurang..Adela mase nak bukak je page ni.hi3
Kwn² yang tak join lagi, jumla sesama join yerrr....
Silala klik pada header abg Ben tu yer jika mau join jugakkk!:)

Oke.Babai..:))


12 comments:

miss epa said...

singgah dari blog ben.

jom masuk bloglist sy! :)

http://missepafazwin.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

singgah dr segmen BA

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Daring Women said...

nak join

http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

Lulu Caldina said...

Tukar link, nak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

..cik gugu.. said...

sudah msukkan kamu dlm list..
boleh lihat ;)

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!jom singgah

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Aishah Amira said...

jom exchange link dgn Myra.

http://aishamyra.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)