JellyPages.com

^iklan^

Friday, July 15, 2011

~macam mane yer?~

Assalamualaikum..

Errrmmmm...hi³
Malula pulak nak tanye..
Tapi orang kate kalau malu bertanye bole sesat jalan..
So....I nak tanye camne nak buat entri melekat yerr??
Or omputeh cakap sticky post?he³
Biarla korang cakap benda senang cenggini pon tak tau nak buat!
Tapi I memang tak tau nak buat.
Tu pasal I wat³ tak malu nak tanye kat sini..tempat awam woooo...

4 comments:

SoLy SoLicious said...

ooww... try google.."tutorial entry melekat"

sebenarnya senang je nak buat... awak karang entry... then publishh kan entry awak tuh..lepas tuh, awak edit balik, then awak tukar tarikh last yang awak nak entry melekat awak itu habis..
Entry2 baru yang awak buat aku automatik berada bwah entry melekat tuh.. kalo xpaham gak, google la ye.. bnyk je tutorial pasal belog...teheeee

AMMAR YASIR said...

Jangan malu2

Cik Bunny said...

cik bunny promote blog anda =D
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/lagu-rock-terbaik-cik-bunny.html

nuRuL said...

SoLy:Tengs yea.da berjaya buat pun.:))

Ammar:Malu bertempat kot.hi³.:))

Cik Bunny:tengs yea!t I lawat page U yer..:))