JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, June 22, 2011

~list kengkawan baru!~

Assalamualaikum & hello semua..

Even tak ramai yang sudi menjenguk page I yang agak kusam ni tapi I amat berbesar ati nak listkan kengkawan baru I..hi3

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ohnapie.blogspot.com
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html
http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html
http://lytulip.blogspot.com
http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://theaanraihan.blogspot.com/
http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
Segmen Promosi
http://sweetlikewhat.blogspot.com
http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://lzulxocraxme.blogspot.com/
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html
http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://
msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
http://wwww.hasrulhassan.com


[update : 08.05AM@23.06.2011]

A million tengs yer korang sebab singgah+jenguk page I yang tak seberape nih..hu3
Nanti janganla segan & malu nak jenguk sini lagi eh!:D

Babaiii...:))

3 comments:

faisal apardi said...

thank dtg jenguk..so sy follow dan letak link dlm blog sy nnti leh dtg sini lagi...thank 4 ur support

A'an said...

salam kenal2..
hee. :)
nway, awak num 8 kat blog saye tau..
kthanxbai.

msredcheesecake said...

Cik nurul,
Msred da nampak nama msred...jenguk la entry msred yea....