JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, June 08, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum semua..

Ekceli baru je mencube untuk join segmen ben ashaari ni..
Sebabnyer???...........
Ermmm.....I kan baru je merajinkan diri untuk sentiasa hapdet belog I ni kan..
So korangg...jum kiter join ramai² segmen ni oke?...:))
Kat SINI oke!

No. 62 taw!!

Oke..
Babai korang...:))

15 comments:

c u m u h a m a said...

singgah kritik .

simple n nice ) tp buangkan word verification kt komen nih ek . ssh laa nk komen . ngeee .

NO 29

http//anakgadischot.blogspot.com

jum sesame kritik :)

nuRuL said...

cumuhama:aiyarkkk!!I xabes nk godek lagi setting blog ni camne..T da jpe, I buangkan word tu eh..Nway, tengs singgah..:))

munirah said...

blog ni simple je.. lagi lawa kalo dpt tukar background yg lagi comel..:)

dan tulisan post ni yg color purple tak bape nak jelas sgt.. susah nak bace..:)and buang word verification..

no 84

luvmum said...

blog yg simple..hijau..sgt suka.:)

Cik Ezy said...

ijau yg mendamaikn..
hihikk..
simple!

word verification 2 remove la ek..
=)

no 92

Bro ahmad said...

blog yang ketiga di terjah berwarna hijau menarik dan cantik

Nurulhuda said...

Hi , happy to drop by :)
Nice Blog !! :D

Nadya O'Conner said...

Nombo 28 melaporkan diri..:)

nice blog..:)
simple..:)

ツ Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Nadya ツ

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee...hehe blog simple, tapi nice ! senang loading, tp ape kata kalo tuka background yg lebih menarik? btw happy blogging :D

jom kritik blog alya, No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Nur Edrina said...

NO. 66 kat sini .

nice blog ..
loading cepat ..
size font okey ..
background ok ..
hummm .. ok lah ! ;D

[ Kritik Blog Fina plak .. tq . (^^,) ]

Mrs. Farhan said...

Blog ni cantek dan simple. Perfect. =)

Saya no 118. Saya FOLLOW awak.=)

nuRuL said...

to all: tengs coz sudi singgah kat belog I yang baru nak bertapak.

insyaAllah..semua teguran tu akan diambil tindakan.he3

lain kali singgahla lagi yerpp!!:D

Bro ahmad said...

salam,
blog ni kalau ada header mungkin lebih menarik

afiqazizan said...

xde ape yang nak dikritik.
blog yang simple,nice dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html