JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, June 22, 2011

~Aku Promosi Kau Promosi Aku~


Assalamualaikum...

Hihihi..Mesti terkujat je kan korang tetibe ade abg ben dlm entry ni kan?
Act, I terajin lak nak bw petang² gini & tersinggahla kat blog abg ben.
So, as usualla kan, selalu ade je segmen yang die buat.
This segment die cakap nak promote belog yang best tapi even belog I takdela best sangat tapi I sungguh² jugak nak join..kih²(xsedo diri kan?)
Tapi I memang ade niat nak jadikan belog I ni 'under construction' jap..he²..
Cume mase je xcukup banyak nak godek² kat sini..hi3..;p

Okla, kate wordless wednesday kann??so terbanyakla pulop bercakap.hi3
Korang klu interested nak join jugak, klik jela SINI eh!

Babaiii....:))

60 comments:

hajar said...

salam... singgah kat sini jap... :)

http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

ir yien 9897 said...

yien suka

meramai kan segmen abg ben =)

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail said...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

s u a r a h e a R t y said...

salammm. . .

http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku_NAPiE said...

thanks komen sy..

singgah blog santai ni:

http://ohnapie.blogspot.com

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

♥ PeLanGie ♥ said...

singgah sini (:

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

syira said...

mai mai singgah blog syira

http://magentateletubbies.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

isyam mirah said...

miraH dtg blik ke sni

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said...

hey hey :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308731239147#c7655922769816417226

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

mujahid1410 said...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url sebab kunjung balas

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

amiena said...

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny said...

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

A'an said...

hye! nak promosi blog kat sini..
follow2 jum! :)

http://theaanraihan.blogspot.com/

said...

Singgah sini..

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Singgah :D

ummip3 said...

http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai said...

toin toin

Segmen Promosi

SweetLikeWhat said...

singgah sini pulak

http://sweetlikewhat.blogspot.com

::Miss Hearty:: said...

datang sini^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

My Name is Mar said...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saiazuan said...

terjah sini.. tgl trace :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/list-blog-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

selendang merah said...

datang balas kunjungan

http://lzulxocraxme.blogspot.com/

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

genkconer said...

Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk
http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

jom join segmen genk lak

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

(bloglist)

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

GaRy™ said...

singgah sini gak...sori late..

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake said...

Olaaa

Tengs singgah blog msred....

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Muhammad Izzwan said...

mari kita sergah~~
http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html

Подтверждаю said...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Rai said...

salam terjah,

Segmen Promosi

Bro ahmad said...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

Sory ar “Taufiq Arifin aka Topimagine” lambat lak berblogwalking dari segmen Mr. Ben.. jgn mare k..hehe.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SiBudakKurus said...

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah kat blog comel ni jap.. TQ.

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Jahidih Saili said...

membalas kunjungan..trm ksh byk2 ye:)..19

azzah said...

salam balas promosi...sori lambat.sebagai gantinya,saya follow awak..:)

Alia Natasha said...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

Nabila Huda said...
This comment has been removed by the author.
Nabila Huda said...

silap2..

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

BiNtaNg HaTi said...

hai salam kenal...singgah membalas kunjungan...:)

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hasrul hassan said...

Salam singgah balas.

Terima kasih.

http://wwww.hasrulhassan.com

YAYA AZURA said...

maaf..lambat bals kunjungan ...follow sini ..

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/senarai-link-aku-promosi-kau-promosi.html

MyLara Sarah Cullen said...

sayer singgah jugak blog kamu walaupun dah terlewat.. ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saya follow kamu!! ^_^

puteяi ʓαняα said...

hai..ziarah balik..dan follow kamu juga ^^

http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sorry lmbt :)

genkconer said...

genk tag anda kat entri ini

jom usha

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/lagi-blog-genk-promote-part-2.html

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mama maman said...

promosi jgn tak promosi ye...

http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/list-yg-nak-mama-yana-promosikan-blog.html