JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, September 07, 2011

~summary raya 2011~

Assalamualaikum semuaaaaaa....

Hai..hai..hai...
Harapnye masih belum terlambat untuk ucapkan salam aidilfitri buat semua kengkawan yang sudi menjenguk kat belog yang sunyi sepi ni..:D

Fuuuhhhhhhhhh.....(bace style tiup habuk..kih3)
Berkurun lame xhapdet belog ni.
Masa terluang yang terlalu suntuk pada bulan puase lepas menjadi kekangan untuk i terus berbelog..(eceeeehhh..ayat ntah pape jela..)

So, amacam raye korang?
Best ke biase2 jek??
I punyer raye biase2 jela..
Macam thn2 lps gak..
As usual, my mum suke masak untuk orang yang datang. So, anak2 pompuan ofkosla kene duk umah tolong mane y patut kan?
Takkanla nak tinggal mak sorang kat dapur ketung-ketang dengan periuk belanga..
Yang kite anak pompuan ni sedap2 g beraya..hu3
Maksudnye di situ, memang i tak dapat berjalan beraya sangatla setiap ari raya.
Dan masih mengikut mak untuk beraya..
Sedih je dengar kann??
Tapi takpela, sebab i pun jarang balik kampung, so mase raye nila nak meluangkan lebih mase dgn family members, i redha jela duk umah kt ceruk dapur..hu3..

Just a summary untuk raye tahun ni, tak banyak rumah yang i sempat pegi.
Sehingga nak balik kL ari Sabtu lepas, i cume sempat pegi 8 buah rumah je..
See....betape i berkurungnye kat rumah sendiri.
Gambar2 pun tak banyak yang sempat tangkap sebab selalu lupe nak usung Nikon tu ikut beraya same.
Sempat amik gambar on 1st day raye jek!hu3(sedih je xdapat pose byk2 kali..hu3)

Untuk mendapatkan kembali mood rajin mengarang di page ni, i tempek dulula ckit gbr2 raye i baru ni,k!:))

K, c u again..:))

Babaii....

1 comment:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html