JellyPages.com

^iklan^

Saturday, August 20, 2011

~kek lapis sarawak untuk dijual!~

~sticky post!!~

Assalamualaikum semua..

Haaa..sekian lame tak update kann??
Sampai berhabukla jugak belog ni.;p
Arini sempat jugak mencelah sikit ke sini sebab nak tempek pic³ kek lapis home-made by my SIL tu..:)
Kat bawah ni adalah antara kek² yang dibuat.
Selebihnye tak sempat nak edit molek² lagi.(maaf banyak³ yerr.)
So, pada yang berminat tu, janganla segan yer.
Tidak terhad pada musim perayaan saje,ok!
Just PM me & i'll send u the details about your question.(siap dgn pic kek lagi,insyaAllah)


3 comments:

Lulu Caldina said...

Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

Miss Nadya said...

sedapnya..:)

nad letak header blog ni kat Page Nad