JellyPages.com

^iklan^

Wednesday, May 18, 2011

~bantu-membantu~

Assalamualaikum semua...
Korangggg!!!!
I ade 1 announcement nih nk kabo kat korang..

Kawan I ngah wat sale tuk batik sutera dari terengganu..
Katenye stock clearance..
I tengok skrg ni pon xbanyak da y tinggal..adela dlm 5,6psg..
So,kalu korang rase interested nak try beli die nyer kain,silela terus ke page fb Pesona Timur @ leh add die kt pesonatimur@hotmail.com yerrr..
Cepat²la grab dis chance yer sbb die nyer sale ni smpai hujung bulan 5 je kot kalau xsilap i..
Kualiti kain mmg xperlu risau sebab memang worth it kalu korang membelinye..
I pon pnah masuk butik² y ade jual kain standard cam die bwk ni & mmg hargenye berganda dr y asal..
Sebabnye??sebab kain ni duk dlm butik.itu aje..:))

Sikit info psl produk die ni eh..(cecece..ni tulun kwn promote,kalau laku nk mtk komisyenla ckit..:)))
Batik sutera ni dari Terengganu.
Hand-made oke!!xdo cetak²..
Kainnyer lak gred 1..
Kwn i ni amik direct dr tokey kedai kat Pasar Payang.(mane² korang y pnah g trg,mmg taula tmpt ni yerr!!)

Ok. Babai korangggg!!!:=))

* If i ade mase, i tempek pic kain² tu yer..:)

No comments: