JellyPages.com

^iklan^

Sunday, August 01, 2010

~Bermulanya Ogos...~

Da lebih sebulan xsempat nak lawat blog..
semua jadi kelam kabut dlm sebulan ni sebab i da stat my new semester..
alhamdulillah..da sampai part 3..n mmg jauh lg perjalanan i untuk abiskan pelajaran nih..
hopefully i can manage myself properly and can face what ever challenge at future..

Arini dah pun 1 Ogos..kejap je masa berlalu..
dah nak masuk bulan Ramadhan and 2010 pun cuma tinggal 4 bulan lagi untuk melabuhkan tirainya..

Sebenarnya, xde citer baru pun yang nak i kongsikan kat sini tapi untuk elakkan my blog nih terus dipenuhi dengan 'sawang', i pun merajinkan diri menulis 1,2 perenggan..
Tak tau pe yang menyebabkan diri ni begitu malas nak buka buku and siapkan assignment yang agak banyak tu..
Bukan xterfikir pun dalam kepala nih..
tapi bila buka je buku,terus datang penyakit M ni..
adehhh!!camner ntah nak ubatkan penyakit ni,i pun xtau..:'(

Arrrgggggghhhh!!!!!!!!mcm2 hal yang berlegar dalam kepala ni..
tu pasalla kot xdpt concentrate pada study..bile ntah blh selesaikan segalanya,i pun xtau..
sebab i sendiri xde kekuatan untuk bertanya segala kekusutan i pada dia saat berjumpa..
Memangla kitorang jarang sangat jumpa..sebulan tu adela 2,3 kali je jumpa..
tapi bila jumpe tu banyak sangat cakap sampai lupe nak timbulkan hal yang i asyik fikirkan..
tengokla minggu depan cane..berani tak nak cakap bila berdepan..
bukannya dia xbg peluang tapi lidah ni yang kelu..huhu~~

Dia cakap dia peduli/kisah dengan tiap kata2 i..
tapi dia bukanla jenis yang suka nak layan msg yang pjg2 tu..
adoiiiii!!!dah jd 1 masalah kat sini sbb i suke luahkan dlm msg..
pastu ble jumpe baru discuss balik..dia pulak xsuke camtu..
kalau nak cakap,terus je cakap bila jumpe..
okla..klu nak luahkan rasa tak puas ati skrg ni mmg berjela2..
and i have to go now..lunch time!!:)

Bye alls..


No comments: